Ga naar de inhoud

Adverteren in MONUMENTAAL

Monumentaal. Het magazine.

MONUMENTAAL cover

Al vele jaren wordt MONUMENTAAL goed gelezen en hoog gewaardeerd. Een goede reden om hierin te adverteren.

Het magazine, dat zes keer per jaar in Nederland, Brussel en Vlaanderen verschijnt, biedt (gespecialiseerde) bedrijven en instellingen die zich bezighouden met behoud en instandhouding van monumenten, interessante mogelijkheden om hun reclameboodschap rechtstreeks aan hun doelgroep te etaleren.

Lezers hebben een warm hart voor onderhoud, restauratie en instandhouding van huizen uit de jaren twintig/dertig van de vorige eeuw, landgoederen, boerderijen, kloosters, kerken, kastelen, molens en industrieel erfgoed. Maar ook voor landschappelijke tuinen en monumentenzorg, restauraties en lifestyle.

MONUMENTAAL hét veelzijdige magazine over cultureel erfgoed in Nederland, Brussel en Vlaanderen heeft volop aandacht voor exploitatie- en onderhoudsmogelijkheden, evenals voor investeringen in (de restauratie van) monumenten. Voor gespecialiseerde bedrijven in reparatie van daken, houtconstructies en ambachtelijk schilderwerk is MONUMENTAAL dan ook een uitgelezen advertentiemedium, al dan niet in combinatie met de veelbekeken website www.monumentaal.com.

Datzelfde geldt voor architecten, restaurateurs, conservators, investeerders, ontwikkelaars en specialisten op het terrein van energiebesparing, wet- en regelgeving, beveiliging, subsidies, afrasteringen en hang- en sluitwerk.

MONUMENTAAL heeft geïnteresseerde abonnees, die veelal zelf bewoner zijn van een monumentaal pand. De adverteerder komt dus direct binnen bij zijn doelgroep. Gericht bereik zonder waste.

Blader in het magazine door de hoeken van de pagina te bewegen.