Meteen naar de inhoud

Activiteit – categorie – MONUMENTAAL

okt
5
wo
Herbestemming Religieus Vastgoed 2022 @ Crowne Plaza
okt 5 @ 09:00 – 15:00
Herbestemming Religieus Vastgoed 2022 @ Crowne Plaza

Religieus Vastgoed

Aanpak leegstand religieus patrimonium
Tijdens de 4e editie van deze studiedag hoort u hoe de komende jaren ruim 600 Vlaamse kerken en kloosters getransformeerd moeten worden, hoe u kunt zorgen voor een goede herbestemming en hoe gemeenschappen kunnen worden betrokken in een herbestemmingstraject.

In 1 dag doorlopen dé experten de nieuwe accenten in het beleid, juridische aspecten, opportuniteiten en uitdagingen bij herbestemming van ons religieus patrimonium. Aan de hand van een actuele praktijkcase wordt een volledig overzicht gegeven van de meest relevante aspecten en kritische kanttekeningen en krijgt u tal van concrete handvatten voor een effectieve aanpak.

Bestemd voor
Deze studiedag is bestemd voor bestuurders en beleidsmedewerkers van o.m. gemeenten, provincies, gewesten, kerkgemeenschappen, ontwikkelaars, investeerders, architecten, juristen en adviseurs.

Kosten
De kosten van deze bijeenkomst bedragen € 849,- (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief uw lunch, consumpties en parkeerkaart. SPRYG biedt een gereduceerd tarief van € 749,- (excl. btw) aan overheden, corporaties, zorgverleners, retailers en logistiekers. Graag als opmerking bij uw inschrijving vermelden! Hierop zijn geen andere kortingen van toepassing.

Graag tot ziens op de studiedag Herbestemming Religieus Vastgoed

Kansen Monumentaal Vastgoed 2022 @ De Fietser
okt 5 @ 12:30 – okt 6 @ 05:00
Kansen Monumentaal Vastgoed 2022 @ De Fietser

Ontdek uw kansen in her- en nevenbestemming monumentaal vastgoed!
We zien veel kansen voor leegstaande of leegkomende monumentale gebouwen, door de aantrekkelijke ligging, historisch karakter en mogelijkheden. Denk aan boerderijen, kerken en industriële complexen. Vaak ‘sleeping beauties’ die volop kansen bieden voor herontwikkeling en als aanjager van wijk- en gebiedsontwikkelingen. Daardoor wordt meer vastgoedwaarde gecreëerd. Waar liggen uw kansen met monumentaal vastgoed?

Dat hoort u in 1 actuele middag. Topsprekers geven u een actueel overzicht van monumentaal vastgoed. Wat zijn kansrijke gebouwen? Wat zijn de belangrijkste aspecten voor succesvolle herontwikkeling en transformatie? Hoe pakt u verduurzaming aan, ondanks botsende regelgeving? Hoe maakt u het financieel haalbaar? Oftewel, hoe blazen we ons erfgoed nieuw leven in?

Bestemd voor
Deze studiemiddag is bestemd voor gemeenten, provincies, rijksoverheid, ontwikkelaars, investeerders, financiers, architecten, juristen, aannemers, beheerders, adviseurs. Kerkgemeenschappen, zorginstellingen en andere eigenaren en vastgoedmanagers van rijks- en gemeentelijk monumenten. Kortom, alle professionals met een passie voor monumentaal vastgoed.

Kosten
De kosten van deze bijeenkomst bedragen € 649,- (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief uw lunch, consumpties en parkeerkaart.

Gereduceerd tarief
SPRYG biedt een gereduceerd tarief van € 549,- (excl. btw) voor deelnemers werkzaam bij overheden, kerkgemeenschappen, corporaties, zorgverleners, retailers en logistiekers. Graag als opmerking bij uw inschrijving vermelden! Hierop zijn geen andere kortingen van toepassing.

Als Nederlandse gemeente of provincie heeft u de mogelijkheid de btw terug te vorderen via het btw compensatiefonds. Informeer bij uw boekhouding hierover. Op het gereduceerde tarief zijn eventuele kortingen niet van toepassing.

Graag tot ziens op 5 oktober!