Domus Magnus

Domus Magnus hoofdkantoor
Dreef 36
2012 HS Haarlem
8447 GN Heerenveen
T: (085) 064 5910
E: info@domusmagnus.com
I: www.domusmagnus.com

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 15 vestigingen in Nederland, binnenkort uit te breiden met twee nieuwe locaties. Hun doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Daarom bieden zij een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier willen zij een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Ouderen die (nog) niet of nauwelijks zorg nodig hebben, als ouderen die wel een zorgvraag (zorgprofiel) hebben zijn van harte welkom bij Domus Magnus. Veel van hun cliënten hebben er voor gekozen om onder eigen regie nog eenmaal te verhuizen naar een plek waar het fijn wonen en leven is, en waar zorg beschikbaar is zodra deze nodig is.

Waar staan zij voor
Uw eigen appartement in een sfeervol, monumentaal pand. Alle benodigde zorg binnen handbereik. Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Dat is waar Domus Magnus voor staat.