DRU

DRU Verwarming B.V.
Postbus 1021, 6920 BA Duiven
Ratio 8, 6921 RW Duiven
T: (026) 319 53 19
F: (026) 319 53 48

DRU België
Kontichsesteenweg 69/1
2630 Aartselaar
T: (0032) 3 450 7000

I: www.drufire.com

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

De naam DRU (Diepenbrock&Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden zij een uniek assortiment haarden en kachels aan.

Hun kernwaarden

 • De balans tussen mens en omgeving
  Een duurzame bedrijfsvoering vraagt om een continue balans tussen mens en omgeving. Klanttevredenheid en efficiëntie gaan bij DRU dan ook hand in hand met milieuvriendelijkheid en veiligheid. De realisatie hiervan vraagt om toewijding. Niet alleen de toewijding om een A-label te realiseren voor hun gehele assortiment, maar ook de bevlogenheid in de relatie met hun mensen, klanten en leveranciers.
 • Met gemak maak je het verschil
  Het gemak voor hun klanten staat altijd centraal in hun doen en denken. Hoe kunnen hun producten en diensten slimmer, vernieuwender, comfortabeler? Hiervoor zijn zij continu in contact met gebruikers, leveranciers en hun dealers om te luisteren en te leren waar de behoeftes liggen. Alleen zo kunnen we echt het verschil maken in het leven van hun klanten.
 • Hoogwaardige ambitie
  Zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen. Dat is hun credo en tevens hun bestaansrecht, want al meer dan 260 jaar maken we kwalitatief hoogwaardige producten. Het is een ambitieuze en kritische houding die overal merkbaar is en hun drijfveer vormt om het iedere dag weer wat beter te doen.
 • Blijvende ontwikkeling
  Kritisch, nieuwsgierig, leergierig, openstaan voor feedback, het altijd beter willen doen. Een vooruitstrevend gevoel dat verankerd is in hun DNA. Het is een besef dat zij alleen verder komen door hunzelf te blijven ontwikkelen. Door hun nek uit te steken, door te durven veranderen, door voorop te lopen.