Kunstbewaren.nl

Kunstbewaren.nl
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
T: (0318) 55 52 22
E: info@kunstbewaren.nl
I: www.kunstbewaren.nl

Specialist in beveiligde opslag
Kunstbewaren.nl is onderdeel van Schipper Safestore Services: specialist op het gebied van beveiligde en bewaakte opslag van kunstwerken. Kunstbewaren.nl biedt beveiligde opslagoplossingen op maat voor het (tijdelijk) opslaan van bijvoorbeeld unieke (kunst-) collecties, archieven, antieke goederen en waardevolle documentatie. Hun opslagruimten bevinden zich centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug en zijn uiterst veilig gesitueerd op 20 meter boven NAP. Onze ultrabeveiligde bunkers zijn voorzien van de modernste beveiligingstechniek en niet toegankelijk voor derden. En met hun ruim 35 jaar ervaring in beveiliging verzekert u zich van de veiligst denkbare opslag van uw kunstwerk(en).

Discrete 24-uurs transportservice
Hun 24- uurs haal- en brengservice door heel Nederland is eveneens beveiligd en uitgevoerd door 100% gescreende medewerkers die vaak al jarenlang voor hen werkzaam zijn. Hun medewerkers worden jaarlijks uitgebreid gescreend op justitiële antecedenten en financiële omstandigheden. Gecombineerd met hun hooggelegen, beveiligde depot zijn uw unieke, waardevolle en onvervangbare kunstwerken gegarandeerd veilig voor diefstal, vernieling of beschadiging.

Veilige opslag onder ideale omstandigheden
Kunstbewaren.nl beschikt over diverse eigentijdse “bunkers” en archiefdepots voor de opslag van kunstwerken onder de ideale omstandigheden. Hun hoofdlocatie is voorzien van verschillende klimaatzones voor bewaring van kunst(collecties), een geconditioneerd depot voor film- en fotoarchieven, geconditioneerde ruimten voor archiefdepots en een state-of-the-art vriezerpark voor de opslag van biomedische samples.