Fotowedstrijd Mijn Monument

De Nationale Monumentenorganisatie (NMo), de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) en Vereniging Hendrick de Keyser houden van monumentale huizen.

De drie organisaties zetten graag allen die in een monument wonen in het zonnetje. Reden voor een fotowedstrijd ter gelegenheid van Open Monumentendag komend weekeinde. Titel: Mijn Monument.

Jury

Uit de ingezonden foto’s wordt dinsdag 14 september de winnende foto geselecteerd. De jury bestaat uit Ann-Katrin Adolph (Vereniging Hendrick de Keyser), Paul Braks (NVM) en Angela Schoonderbeek (NMo).

De winnende foto wordt gepubliceerd op de sociale mediakanalen van de partners onder vermelding van de maker. Kort erna ontvangt de inzender een voucher voor een overnachting in de Retro-woning te Nagele van NMo-lid Hendrick de Keyser: een authentiek huis uit 1956 met jaren ’70 interieur.

Wie mee wil doen moet woonachtig zijn in een gemeentelijk-, provinciaal of rijksmonument.

Voorwaarden 

  • Maak of kies jouw zelfgemaakte, mooiste foto van jouw monument;
  • Vertel iets over het monument op de foto: hoelang woon je er, wat vind je er zo prachtig aan en welke details maken jouw monument bijzonder;
  • De wedstrijd begint op vrijdag 10 september en eindigt op zondag 12 september om 23.59 uur. Je kunt je foto op deze wijze inzenden:
  • Via mail: stuur je foto naar info@nationalemonumentenorganisatie.nl.
  • Via Facebook: tag ons in je post: @Nationale Monumentenorganisatie, @Vereniging Hendrick de Keyser en @NVM.
  • Via Instagram: tag ons in je post: @Monumentenportaal.nl, @vereniginghendrickdekeyser en @nvm_nl.
  • Via LinkedIn: tag ons in je post: @Nationale Monumentenorganisatie (NMo), @Hendrick de Keyser en @Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.