Landhuis Veenwijk opent zijn deuren

Steengoed

Rijksmonument Landhuis Veenwijk in Oudeschoot is vernieuwd. Het opent zijn deuren voor vijftien huurders die door individuele inbreng een dynamisch en monumentaal landgoed tot leven brengen. Het bedrijf SteenGoed zorgde voor een nieuwe feeling van het pand, inspelend op de trend van totale ontzorging.

SteenGoed transformeerde Landhuis Veenwijk in opdracht van Trapezium Vastgoed tot een ‘inspirerende locatie waar het rustig en comfortabel werken is. Een luxe landhuis waar ondernemers zich thuis voelen, een plek waar het individu door de kracht van het collectief een representatieve plek krijgt om te verblijven en te werken’. Verschillende ondernemers hebben er inmiddels hun weg gevonden.

Landhuis Veenwijk ligt bij de bossen van Oranjewoud, vlakbij het kruispunt van de rijkswegen A7 en A32. Bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid zijn gewaarborgd. Het huis staat ondernemers 24/7 ter beschikking.

De shared ruimtes zijn volgens SteenGoed ideale plekken voor lunch, bespreking en/of het ontvangen van gasten. Daarnaast is er een gedeelde volledig ingerichte meetingruimte voor vergaderingen en/of presentaties.

Foto: Landhuis Veenwijk.