Monument: nieuwe beurs voor gebouwd erfgoed

Professionals uit de onroerend erfgoedsector kunnen vanaf komend voorjaar hun hart ophalen tijdens een nieuwe vakbeurs, specifiek gericht op beheer en behoud van gebouwd erfgoed. De beurs, Monument getiteld, vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2019 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Monument is een zakelijke beurs voor onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumentaal vastgoed. Professionals en eigenaren uit de erfgoedsector kunnen er op zoek naar informatie, verbinding en business.

Naast een rijk aanbod exposanten, is Monument podium voor een uitgebreid inhoudelijk programma met thema’s als de energietransitie, de verstedelijkingsopgave en herbestemming van religieus, agrarisch en industrieel erfgoed.

Monument is een initiatief van 54events, organisator van vakbeurzen. Het bedrijf werkt samen met Genereus Eventmanagement, dat gespecialiseerd is in vak-evenementen voor de erfgoedsector. Nationaal magazine MONUMENTAAL is mediapartner.

Foto: Deze watertoren (1907) in de Utrechtse wijk Tolsteeg is herbestemd. In de twee bovenste verdiepingen huist een restaurant. De begane grond geeft ruimte aan een café met terras.