MONUMENT verplaatst naar mei 2021

Organisator 54events heeft vanwege de aanhoudende onzekerheid rond het coronavirus haar vakbeurzen MONUMENT, RENOVATIE, Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat and Power verplaatst naar volgend jaar. De eerstkomende editie van MONUMENT staat nu gepland van 18 tot en met 20 mei 2021.

Positieve signalen

Ondanks positieve signalen, waaronder verruiming van de coronaregels per 1 juli en de volgens haar optimistisch stemmende uitkomst van een door 54events geïnitieerde bezoekersenquête, rees bij de organisator én haar stakeholders almaar meer twijfel over de kansen voor en de wenselijkheid van grootschalige vakbeurzen dit najaar.

Geen doel op zich

Voor 54events is het laten doorgaan van de betreffende manifestaties naar eigen zeggen geen doel op zich, maar staat het succes van exposanten en bezoekers voorop.

Hoewel verplaatsing van de zes beurzen een moeilijke beslissing was, is de organisator ervan overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee het best gediend zijn.

Nieuwe data

De eerstvolgende edities van MONUMENT en RENOVATIE worden nu gehouden van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 mei.

De Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat and Power staan van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2021 op het programma. Plaats van handeling: de Brabanthallen in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.