MONUMENTAAL mediapartner vakbeurs MONUMENT 2020

Erfgoedmagazine MONUMENTAAL is media-partner van de vakbeurs MONUMENT, die van 12  tot en met 14 mei in de Brabanthallen te Den Bosch wordt gehouden.

Projectmanager Dedy Collette en haar team van organisator 54events zijn na de succesvolle eerste aflevering in 2019 afgelopen september begonnen met editie 2. Het enthousiasme van de sector voor een eigen beurs blijkt opnieuw groot.

Volgens de projectmanager richt zij zich op het ogenblik vooral op de acquisitie van standhouders en het uitwerken van de beursthema’s in samenwerking met kennispartners. “Naast de terugkerende hoofdthema’s duurzame monumentenzorg en herbestemming is er dit jaar bijzondere aandacht voor onderwerpen als verstedelijking, circulair restaureren en brandveiligheid”, aldus Colette.

MONUMENT vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als RENOVATIE, de vakbeurs voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren. Beide beurzen zijn over en weer gratis toegankelijk voor bezoekers die zich bijtijds voorregistreren. www.monumentenbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.