Bestelformulier Boeken

Gebouwd in het groen

MONUMENTAAL uitgeverijMonumenten zijn onlosmakelijk verbonden met de gebieden waarin zij staan. De opvallende iconen en hun doorgaans groene omgeving vertellen over mensen en de geschiedenis van de streek.

Monumenten in hun natuurlijke of landschappelijke context geven betekenis aan de plek en maken verborgen culturele waarden zichtbaar. In Gebouwd in het groen, uitgebracht in samenwerking met MONUMENTAAL, presenteert Staatsbosbeheer een proeve van zijn monumentale bezit. Groen en rood erfgoed, gegroeid en gebouwd. De verrassende staalkaart moedigt eenieder aan erop uit te trekken.

Gebouwd in het groen, Marcel van Ool, uitgeverij MONUMENTAAL, is louter te bestellen via deze website of door een e-mail te sturen naar info@monumentaal.com.

Prijs: 18,95 euro (plus 6,85 aan verzendkosten).

Het boek ‘Gebouwd in het groen’ is te bestellen (zie invulformulier onderaan de pagina).


 

Slangenburg (Huis, landgoed en bewoners)

MONUMENTAAL uitgeverijIn Slangenburg bezit Doetinchem een heel bijzonder monument dat tot de belangrijkste van ons land wordt gerekend.

Daterend uit de middeleeuwen is het tegenwoordige complex een schepping van generaal Frederik Johan van Baer (1645-1713), die naast het bouwen van een prachtig kasteel, een even fraai landgoed met lanenstelsel liet aanleggen. Het kasteel herbergt een interieur, daterend uit de 17de eeuw met stuc- en houtsnijwerk met als hoogtepunt de programmatische schilderingen van Gerard Hoet.

Slangenburg, Historische Vereniging Deutekom, is louter te bestellen via deze website of door een e mail te sturen naar info@monumentaal.com.

Prijs: 18,95 euro (plus 6,85 aan verzendkosten).

Het boek ‘Slangenburg’ is te bestellen (zie invulformulier onderaan de pagina).


LET OP: 

Het bestelde boek wordt naar u toegestuurd nadat het bedrag 25,80 per exemplaar (18,95 voor het boek, plus 6,85 als bijdrage in de verzendkosten in verpakkings- en verzendkosten voor verzending in Nederland) is bijgeschreven op onze rekening IBAN NL 70 RABO 0149 4457 25 (t.n.v. MONUMENTAAL uitgeverij). Vermeld u a.u.b. bij uw betaling dat het gaat om ‘Gebouwd in het groen’ of om ‘Slangenburg’.

  Aanhef:

  Geef hier het aantal exemplaren op:

  [mc4wp_checkbox]

  Zorg ervoor dat u alle gegevens correct en volledig heeft ingevuld.

  MONUMENTAAL uitgeverij
  Afdeling abonnementen