Nominatie WTC voor titel Mooiste gebouw van Rotterdam

World Trade Center Rotterdam behoort tot de tien plaatselijke gebouwen die strijden om de titel Mooiste gebouw van Rotterdam. Dat heeft initiatiefnemer ZeroTen City bekendgemaakt. Eind september wordt duidelijk welk Rotterdams icoon daadwerkelijk wint. Stemmen kan via www.mooistegebouwvanrotterdam.nl.

Klassiek en imposant

Managing director Eveline Steenbergen is trots op de voordracht.

“World Trade Center Rotterdam is een icoon in het lokale straatbeeld; een combinatie van monumentale, klassieke laagbouw en imposante hoogbouw. Op het ogenblik wordt het complex klaargemaakt voor de toekomst, wat onder andere een grote renovatie- en verduurzamingsslag inhoudt. Nu al voelen veel bedrijven en bezoekers zich hier thuis en is de service van internationaal niveau. Maar na voltooiing van het masterplan dat World Trade Center Rotterdam volledig toekomstproof maakt, zijn daadwerkelijk alle denkbare faciliteiten in huis. Wij hopen dat velen deze trots delen en World Trade Center Rotterdam naar de overwinning stemmen”.

Rijksmonument

World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisende hart van de Maasstad en sinds 2015 eigendom van Bouwinvest, beschikt over een totaal vloeroppervlak van 76.000 vierkante meter. Het voormalige Beursgebouw, een rijksmonument, biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders.

Naast de huurmogelijkheid van kantoorruimte, staat het gebouw bekend om zijn voorzieningenniveau met o.a. een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), business services, parkeergarages, business club, shops, diverse horeca en een art gallery. Binnenkort komen daar een hotel en een citygym bij.

Internationaal

Intensief wordt samengewerkt met diverse partners op het gebied van internationaal zakendoen binnen het internationale netwerk van World Trade Centers. Zie ook www.wtcrotterdam.com.

Foto: Het World Trade Center in de Maasstad is genomineerd voor de titel Mooiste gebouw van Rotterdam (foto WTC Rotterdam).