Peter Mulder directeur ontwikkeling MeyerBergman Erfgoed Groep

MeyerBergman Erfgoed Groep heeft Peter Mulder aangesteld als directeur van het ontwikkelingsbedrijf binnen de Groep. Mulder (42) was de afgelopen jaren bij NS Stations werkzaam als directeur Vastgoed. Binnen het team MeyerBergman Erfgoed Groep gaat hij leidinggeven aan alle ontwikkelingen binnen de projecten, waaronder Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Dga Ton Meijer van MeyerBergman Erfgoed Groep zegt ‘zeer content’ te zijn met de aanstelling van Peter Mulder binnen zijn organisatie.

“Erfgoed is niet zomaar vastgoed. Herontwikkeling van monumentaal erfgoed is zeer actueel en onderdeel van de identiteit van ons allemaal. Dat betekent een maatschappelijke verantwoordelijkheid. In dat opzicht is Mulders ervaring bij NS Stations van grote waarde en zal hij een belangrijke aanvulling zijn op ons team van erfgoed specialisten: ontwikkelaars, architecten en programmamakers”.

Geweldig stap

Peter Mulder (foto) zelf ziet zijn aanstelling tot directeur van MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling als ‘een geweldige volgende stap’ in zijn carrière.

“Mijn ervaring met de (her)ontwikkeling van complexe, binnenstedelijke gebieden, waar commercie en maatschappelijke relevantie en publiek en privaat samenkomen, zal ik uitstekend kunnen gebruiken in deze nieuwe functie. Ik verheug me dan ook om met het team van professionals binnen de MeyerBergman Erfgoed Groep aan de slag te gaan”.

Missie

MeyerBergman Erfgoed Groep is specialist op het gebied van herbestemming- en herontwikkeling van vastgoed. De missie van het team van architecten, programmamakers en ontwikkelaars is dan ook: een actieve inzet voor het behoud, herontwikkeling en herprogrammering van monumentaal erfgoed.

De onderneming heeft naar eigen zeggen bijna 50 jaar ervaring met complexe (binnen)stedelijke ontwikkelingsopgaven. Actuele voorbeelden van projecten van MeyerBergman Erfgoed zijn de Westergasfabriek in Amsterdam, Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. www.mbegroep.nl