Specialisten in landgoederen en landelijk vastgoed onder een dak

landgoederen - monumentaal - monument

Biltstede Makelaars, specialist in aan- en verkoop van landgoederen en historische gebouwen, is een samenwerking aangegaan met Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters. Dat houdt onder meer in dat beide bedrijven gebruikmaken van elkaars expertise. Bovendien is het kantoor van Biltstede verhuisd naar Driebruggen, een van de kantoorlocaties van Van Lanschot Nannenga Naus.

Logische stap

Biltstede en Van Lanschot Nannenga Naus werken al geruime tijd samen op het gebied van taxaties van landgoederen en complexe erfpachtvraagstukken. Rentmeester Jurjen Nannenga: “Bij aan- en verkoop, herbestemming en beheer van landelijk vastgoed vullen we elkaar bijzonder goed aan. Opdrachtgevers verwachten dat ook steeds meer. Een rentmeester moet verstand hebben van de markt en een makelaar moet oog hebben voor het beheer en de verdiencapaciteit van waardevol vastgoed. Een intensieve samenwerking was voor ons dan ook een logische stap. We spreken elkaars taal, dat is in het verleden al gebleken.”

Elkaar versterken

Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters is expert op het gebied van landelijk en agrarisch vastgoed, grondtransacties, erfpacht en landgoedbeheer. Biltstede Makelaars houdt zich sinds jaar en dag bezig met aan- en verkoop van landgoederen en historische panden.

Beide bedrijven werken voor particulieren, ondernemers, stichtingen, overheden en natuurbeherende organisaties. “Samenwerken betekent in ons geval dat we elkaar verder versterken”, zegt Gert Jan Visser van Biltstede. “De gecombineerde expertise van de twee bedrijven is uniek in Nederland en onze netwerken sluiten perfect op elkaar aan. Opdrachtgevers plukken daar direct de vruchten van.”

Foto: Het monumentale pand Vennebroek te Paterswolde is verkocht via Biltstede.