Meteen naar de inhoud

Interieur en Lifestyle

Bakeliet
Bakeliet.nl is in 2005 opgericht uit pure passie voor klassieke elektra van bakeliet en porselein. Door hun uitgebreide kennis van klassieke elektra en historische objecten, kunnen zij je uitgebreid adviseren, zodat je de juiste keuze maakt.
Lees meer…

Domus Magnus
Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 15 vestigingen in Nederland, binnenkort uit te breiden met twee nieuwe locaties. Hun doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn.
Lees meer…

Foto 2 - Etalage Website

Het oude huis
Een verbouwing, restauratie of gewoon toe aan een mooie warmtebron in uw woning? Onze collectie antieke, gietijzeren radiatoren creëren sfeer en warmte in huis.Lees meer…

Frans Hazenbosch
Wandbespanning is de afgelopen eeuwen een bijzonder mooie methode gebleken om wanden te bekleden. Veelal worden hiervoor hoogwaardig geweven stoffen en handgedrukte papiersoorten gebruikt, die zwevend voor de muur worden geplaatst.
Lees meer…

Heritage Fauteuils
Heritage Fauteuils is een initiatief van kunsthistoricus Bart Assies. Na een grondige studie heeft hij een stijlvolle collectie van zes comfortabele fauteuils samengesteld, gemodelleerd naar achttiende- en negentiende-eeuwse voorbeelden uit Engeland en Frankrijk.
Lees meer…

Houtzagerij Twickel
De houtzagerij Twickel biedt vele diensten aan. Variërend van het verzagen van uw eigen bomen tot kant en klare vloeren, gevelplanken of bouwpakketten voor uw kapschuur.
Lees meer…

Kunstbewaren_24Y-1024x768

Kunstbewaren.nl
Kunstbewaren.nl is onderdeel van Schipper Safestore Services: specialist op het gebied van beveiligde en bewaakte opslag van kunstwerken. Kunstbewaren.nl biedt beveiligde opslagoplossingen op maat voor het (tijdelijk) opslaan van bijvoorbeeld unieke (kunst-) collecties, archieven, antieke goederen en waardevolle documentatie.
Lees meer…

Lampen van Toen
Lampen van Toen heeft zich gespecialiseerd in de productie van authentieke lantaarns en gevellantaarns voor monumenten en historische panden. Hun producten zijn exacte reproducties van de oorspronkelijke lantaarns die ooit de gevels van grachtenhuizen in Amsterdam en buitenplaatsen in Nederland sierden.
Lees meer…

ROUCCA
Het zandgieten is een eeuwenoud procédé. In combinatie met de beste materialen en afwerking verkrijgt de deurklink een unieke toets welke met een machinale bewerking niet te evenaren is.
Lees meer…

TechnoStuc Systemen
Het ideale aan de producten van Technostuc is dat het complete op elkaar afgestemde systemen zijn die zich in de praktijk hebben bewezen en steeds weer bewijzen. U hoeft niet te experimenteren, maar u kiest voor de zekerheid van complete systemen.
Lees meer…

Opendeurdagen van 't Achterhuis

‘t Achterhuis
Bij ‘t Achterhuis vindt u antieke en oude, maar ook verouderde en eigentijdse bouwmaterialen voor het bouwen en verbouwen van uw doormhuis en tuin. Ook aan landelijke, eigentijdse ambachtelijke meubelen en decoratie gemaakt van natuurlijke materialen hebben zij alles in huis!
Lees meer…

thumbnail_050-met-deurrooster-350-860x1024-1

Gersjes Gietijzeren Ramen
In 1975 vestigt de heer G. Gersjes zich aan de Berkdijk 13a te Sint Michielsgestel met het bedrijf Gersjes Gietijzeren Ramen BV. Een hobby, het verzamelen van gietijzeren ramen, heeft hiertoe geleid.
Lees meer…