Ga naar de inhoud

SuperFOIL isoleert monumenten duurzaam

VoRaTrading BV
Beelaertslaan 30
6861 AW Oosterbeek

T: (026) 379 28 30
E: info@isolatiefolie.nl
I: https://www.superfoil.nl/

SuperFOIL isoleert monumenten duurzaam

SuperFOIL vindt het behoud van monumenten erg belangrijk. Al bijna veertien jaar zorgt het bedrijf met speciale folie voor het duurzaam isoleren van monumenten. Dat maakt een monument toekomstbestendig, verlaagt de energielasten en verhoogt het wooncomfort.

Waarom kiezen voor SuperFOIL?

  • Hoogwaardige isolatiefolie;
  • Voorzien van alle certificeringen;
  • Geschikt voor elke toepassing van het monument;
  • Folies voor isolatie van zowel binnen- als buitenaf (damp-open en damp-dicht);
  • Materiaal goedgekeurd voor eventuele subsidiemogelijkheden.

Vloerisolatie bij monumenten

De isolatie van een houten vloer met kruipruimte kan worden uitgevoerd met SF19+, SF40 of SF60. Dat kan volghens hetb bedrijf haaks worden aangebracht op de balklaag onder de balken en resulteert in een hoge bijdrage aan de RC-waarde van een vloer. Geen kruipruimte? Dan kan de folie over de balklaag aangebracht worden.

Dakisolatie bij monumenten
Bij het isoleren van de buitenkant in combinatie met andere oudere isolatie in de dakconstructie, is het van belang te kiezen voor damp-open isolatiefolies zoals SF19BB of SF40BB. Bij het isoleren van binnenuit zijn de dampdichte folies SF19+, SF40 en SF60 de beste keuze.

Wandisolatie bij monumenten

Voor het vanaf de binnenkant isoleren van een monument, is het raadzaam voor een dampdichte folie te kiezen. Dan komt er geen vocht in de constructie. Geschikte folies hiervoor zijn SF19+, SF40 of SF60.