Ga naar de inhoud

Vakbeurs MONUMENT 2024 van 14 tot en met 16 mei

De vakbeurs MONUMENT beleeft van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch haar vierde editie. Organisator 54events voorziet in een uitgebreid kennisprogramma, een beursvloer met een brede scope aan exposanten en volop reuring – met onder meer doorlopende demonstraties.

MONUMENT is hét jaarlijkse trefpunt voor de branche – exclusief bedoeld voor professionals in en eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed. Zij treffen er de nieuwste oplossingen en best practices en kunnen er kosteloos symposia en debatten bijwonen.

Innovaties

De beurs richt zich op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming. Aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoed-sector ontmoeten er professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Standlocaties beschikbaar

Bedrijven die interesse hebben in een standlocatie kunnen contact opnemen met 54events’ beursmanager Marisa Richter. Zij is per e-mail bereikbaar op marisa@54events.nl en telefonisch via 06 24 86 31 60. Let op: er zijn ook all-in stands.

Renovatie, transformatie en houtbouw

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. Eerstgenoemde gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren en transformeren en HOUTBOUW zich richt op hout- en hybride bouwoplossingen.

Toegang

De toegang tot MONUMENT is gratis, maar de beurs is alleen toegankelijk voor hen die expliciet tot de doelgroep behoren en zich tijdig voorregistreren. Dat is mogelijk vanaf dinsdag 19 maart 2024. Bezoekers hebben ook vrij toegang tot de andere beurzen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.