Venema Restauratie

Venema Restauratie
Deventerstraat 25
7311 BH Apeldoorn
T: (055) 303 00 02
E: info@venemarestauratie.nl
I: www.venemarastauratie.nl

Venema Restauratie

Venema Restauratie is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en oppervlaktereiniging. In de afgelopen 46 jaar heeft Venema zich ontwikkeld tot een hoogwaardige onderneming die volgens eeuwenoude kennis historische en monumentale gevels restaureert. 

Dit alles met authentieke, compatibele materialen en technieken met als doel monumenten in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Door het leveren van kwaliteit met voldoende kennis op de werkvloer is de naam Venema een begrip geworden.

Geschiedenis
Vanuit een oude familietraditie in Groningen heeft Venema Restauratie in 1972 een nieuwe start gemaakt. Johan Venema is de derde generatie Venema’s in het familiebedrijf. In het jaar 2012 bestond het bedrijf 40 jaar, waarvan Johan er 30 jaar als eigenaar op heeft zitten.

Venema Restauratie heeft door de jaren heen een landelijke bekendheid opgebouwd en is een van de weinige bedrijven in Nederland die de geheimen van traditionele bouwtechnieken en voegwerk volledig meester zijn. Aan de hand van voorbeelden willen zij u graag laten zien wat zij als bedrijf in huis hebben. Zij hebben deze projecten onderverdeeld in lopende en voltooide projecten. Op alle terreinen hebben zij tal van referenties. Van al hun projecten is er fotomateriaal beschikbaar. Voor hun site hebben zij een aantal zeer aansprekende werken geselecteerd.