Voormalige kortegolf zendgebouwen op Radio Kootwijk te huur

Staatsbosbeheer biedt twee voormalige kortegolf zendgebouwen op Radio Kootwijk te huur aan. De rijksmonumenten met de namen D en E liggen geheel afgelegen op de Hoog Buurlose Heide en zijn niet tot nauwelijks bereikbaar met de auto. Op de locatie heerst ultieme rust en stilte.

De gebouwen zijn elk 500 vierkante meter groot en worden casco gerestaureerd te huur aangeboden. De huurder investeert zelf mee in de indeling en binnen afwerking van de gebouwen.

Beheerder

Sinds 2009 is Staatsbosbeheer opnieuw beheerder van het gebied. Het terrein en de diverse gebouwen, midden op de Veluwe, zijn de afgelopen jaren flink onder handen genomen.

Het iconische Gebouw A, bij velen bekend, is de grote publiekstrekker. Tal van evenementen en bijeenkomsten die de afgelopen jaren in het gebied plaatsvonden, tonen volgens intermediair Klement2 rentmeesters aan: Radio Kootwijk bruist en is nog maar net begonnen.

Meedenken

Een van de laatste stappen is het vinden van nieuwe gebruikers voor de voormalige kortegolf zendgebouwen D en E. Een van beide is al gerestaureerd, het andere nog niet. Dat betekent dat Staatsbosbeheer op zoek is naar ondernemers die mee willen denken over de indeling en binnen afwerking van de gebouwen.

https://www.klement2.com/aanbod/radio_kootwijk