Vakbeurs MONUMENT op herhaling

De eerste vakbeurs MONUMENT, in mei vorig jaar, krijgt een vervolg: van 12 tot en met 14 mei 2020 beleeft het evenement in de Brabanthallen te Den Bosch zijn tweede editie. Organisator 54events blikt vooruit bij monde van projectmanager Dedy Collette.

“Na de succesvolle eerste aflevering in 2019”, aldus Collette, “zijn we afgelopen september met veel zin begonnen aan de organisatie van MONUMENT 2020. Ook deze keer blijkt het enthousiasme van de sector voor een eigen beurs groot. Wij zien zelfs een duidelijk stijgende lijn”.

Volgens de projectmanager richt de organisatie zich deze en komende maanden vooral op acquisitie van standhouders en het uitwerken van beursthema’s in samenwerking met haar kennispartners.

Thema’s

“We tuigen weer een ijzersterke beurs op, met een breed deelnemersveld en een mooi inhoudelijk programma”, verzekert Collette.

“Naast de terugkerende hoofdthema’s duurzame monumentenzorg en herbestemming wordt daarin dit jaar in het bijzonder aandacht besteed aan onderwerpen als verstedelijking, circulair restaureren en brandveiligheid”.

MONUMENT vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als RENOVATIE, de vakbeurs voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren. Beide beurzen zijn over en weer gratis toegankelijk voor bezoekers die zich bijtijds voorregistreren.

MONUMENT 2020: van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 mei in de Brabanthallen te Den Bosch. Meer op www.monumentenbeurs.nl

Foto: Mario Ruiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.