Cadeau-abonnement

Cadeau-abonnement. Kent u iemand die een warm hart heeft voor onderhoud, restauratie en instandhouding van monumenten uit vroeger tijden. Maar ook interesse heeft in landschappelijke tuinen, restauraties en lifestyle. Geef hem/haar dan MONUMENTAAL cadeau!

Voor 39,50 euro, de prijs van een pocketboek, maakt u een familielid, vriend of kennis een jaar lang blij met een fraai vormgegeven tijdschrift boordevol rijk geïllustreerde artikelen en reportages. MONUMENTAAL verschijnt zes keer per jaar.

Om het geschenk van een cadeau-abonnement extra cachet te geven, voorziet de uitgever van MONUMENTAAL in een speciale service.

Zodra de gever alle informatie van hem- of haarzelf en de ontvanger op deze site heeft ingevuld, kan hij/zij een fraai vormgegeven cadeaubon van het magazine downloaden en uitprinten. Dat geschenkbewijs kan hij/zij vervolgens ingevuld en wel overhandigen aan de ontvanger. Die weet dan dat hij/zij MONUMENTAAL tegemoet kan zien en van wie hij/zij het enige magazine over wonen, werken en ontspannen in klassieke ambiance cadeau heeft gekregen.

Nota bene: de ontvanger hoeft zelf niets te doen. Hij/zij krijgt uitgaven van MONUMENTAAL automatisch thuis gestuurd.

Bewaar de onderstaande afbeelding en print hem uit.