Ga naar de inhoud

Cadeau-abonnement


Cadeau-abonnement. Kent u iemand die een warm hart heeft voor onderhoud, restauratie en instandhouding van monumenten uit vroeger tijden. Maar ook interesse heeft in landschappelijke tuinen, restauraties en lifestyle. Geef hem/haar dan MONUMENTAAL cadeau!

Voor 54,50 euro, de prijs van een pocketboek, maakt u een familielid, vriend of kennis een jaar lang blij met een fraai vormgegeven tijdschrift boordevol rijk geïllustreerde artikelen en reportages. MONUMENTAAL verschijnt zes keer per jaar.

Proef- en cadeau-abonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging (u dient minimaal 12 weken van te voren op te zeggen).

Heeft u vragen over een abonnement op MONUMENTAAL, stuur dan een e-mail aan bladenbox@aboland.nl of bekijk de website van Abonnementenland.

Vul hier uw gegevens in

Cadeaucheque

Om het geschenk van een cadeau-abonnement extra cachet te geven, voorziet de uitgever van MONUMENTAAL in een speciale service.

Zodra de gever alle informatie van hem- of haarzelf en de ontvanger op deze site heeft ingevuld, kan hij/zij een fraai vormgegeven cadeaubon van het magazine downloaden en uitprinten. Dat geschenkbewijs kan hij/zij vervolgens ingevuld en wel overhandigen aan de ontvanger. Die weet dan dat hij/zij MONUMENTAAL tegemoet kan zien en van wie hij/zij het enige magazine over wonen, werken en ontspannen in klassieke ambiance cadeau heeft gekregen.

Nota bene: de ontvanger hoeft zelf niets te doen. Hij/zij krijgt uitgaven van MONUMENTAAL automatisch thuis gestuurd.

Download de onderstaande afbeelding door deze ‘Op te slaan als..’ Print deze vervolgens uit en vul de gegevens in.

cadeau-abonnement
Download de onderstaande afbeelding door deze 'Op te slaan als..' Print deze vervolgens uit en vul de gegevens in.