Ga naar de inhoud

Waar te koop

Hier ligt MONUMENTAAL! 

MONUMENTAAL wordt verspreid door VMBpress, zij zorgen er met ieder nieuwe uitgave voor dat het nieuwe nummer in de boekhandel en kiosken ligt. Klik op onderstaande button en vul de plaats in waar u MONUMENTAAL hoopt aan te treffen en druk op ‘zoek’. In het scherm verschijnt het dichtstbijzijnde verkooppunt.

MONUMENTAAL niet in winkel, boekhandel of kiosk?
Steeds meer mensen vragen naar het magazine MONUMENTAAL. Wij doen onze uiterste best overal in Nederland en België in de schappen van verkooppunten uitgestald te liggen. Soms bereiken ons berichten van geïnteresseerden, die in hun kiosk of boekhandel tot hun spijt geen MONUMENTAAL hebben aangetroffen. Mocht u zo iemand zijn, meld het ons a.u.b. via info@monumentaal.com.

Wij zullen ons vervolgens maximaal inspannen alsnog in de leemte te voorzien. Want u heeft recht op uw vertrouwde MONUMENTAAL magazine.

Overigens kost een jaarabonnement slechts 54,50 euro. Met een jaarabonnement krijgt u MONUMENTAAL magazine zes keer per jaar thuisgestuurd, voordat deze in de boekhandel te koop is. Abonneren kan hier (klik hier)