Meteen naar de inhoud

MONUMENTAAL Mediabrochure

Mediabrochure

MONUMENTAAL Mediabrochure 2022
Wilt u meer weten over MONUMENTAAL magazine en de verschillende online-mogelijkheden op het MONUMENTAAL platform?

Lees in de MONUMENTAAL Mediabrochure 2022 alles wat u moet weten om een goede beslissing te nemen om te adverteren in MONUMENTAAL.

MONUMENTAAL media-adviseurs
Mocht u vragen hebben of u wenst een gedegen advies. Neem contact op met onze accountmanager, zij staan u graag bij met een gedegen advies hoe u het best uw doelgroep via MONUMENTAAL kunt bereiken.

Advertentieverkoop
Nederland:
Mirjam Buitendam
+31 (0)6 13 05 42 02
mirjam@monumentaal.com

Vlaanderen & Brussel:
Lucas Smits van Waesberghe
+32 (0)4 95 69 78 21
l.smits@clientmatch.org

Adres:
Monumentaal uitgeverij
Prins Hendrikstraat 26
NL 7001 GL  Doetinchem
Telefoon: +31 314 37 84 04
E-mail: info@monumentaal.com
Website: www.monumentaal.com

MONUMENTAAL bericht in haar media over het cultureel erfgoed in Nederland, Vlaanderen en Brussel. De redactie informeert op een toegankelijke manier over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen, industrieel erfgoed en ook parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod.

MONUMENTAAL staat voor een gerichte benadering van een exclusieve doelgroep. Zij heeft voor profilering, zowel print en online, daartoe eigen media ontwikkeld; MONUMENTAAL magazine, de website en haar digitale nieuwsbrief (schrijf u hier in). Daarnaast bericht de redactie via social media.

MONUMENTAAL magazine
De fraaie uitgave MONUMENTAAL magazine wordt 6 maal per jaar geadresseerd en tenaamgesteld verzonden aan abonnees, adressen in controled circulation en is in ‘losse verkoop’ verkrijgbaar in betere boekhandels in Nederland, Vlaanderen en Brussel.
Het magazine heeft een standaard omvang van 80 redactiepagina’s en maximaal 12  advertentiepagina’s. MONUMENTAAL is boeiend geschreven en rijkelijk voorzien van prachtig beeldmateriaal.

Veel aandacht wordt besteed aan vormgeving,  fotografie en kwaliteit van het drukwerk. Het magazine heeft daardoor een glossy uitstraling, passend bij de doelgroep. Haar lifestyle sluit voor een belangrijk deel aan op deze sfeervolle omgeving.

MONUMENTAAL is te typeren als een special interest / lifestyle magazine. Lezers waarderen de erfgoedglossy gemiddeld met een rapportcijfer van 8,2*.