Ga naar de inhoud

MONUMENTAAL Mediabrochure

MONUMENTAAL Mediabrochure 2024
Wilt u meer weten over het adverteren in MONUMENTAAL magazine of de verschillende online-mogelijkheden op het MONUMENTAAL platform?

Lees in de MONUMENTAAL Mediabrochure 2024 alles wat u moet weten om een goede beslissing te nemen om te adverteren in MONUMENTAAL

MONUMENTAAL media-advies
Mocht u vragen hebben of u wenst een gedegen advies. Neem contact op met onze accountmanager, zij staat u graag bij met een gedegen advies hoe u het best uw doelgroep via MONUMENTAAL kunt bereiken.

Accountmanager
Mirjam Buitendam
088-829 28 27
+31 (0)6 13 05 42 02
mirjam@monumentaal.com

Adres:
Monumentaal uitgeverij
Prins Hendrikstraat 26
NL 7001 GL  Doetinchem
E: info@monumentaal.com
W: www.monumentaal.com

MONUMENTAAL bericht in haar media over het cultureel erfgoed in Nederland, Vlaanderen en Brussel. De redactie informeert op een toegankelijke manier over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen, industrieel erfgoed en ook parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod.
MONUMENTAAL staat voor een gerichte benadering van een exclusieve doelgroep. Zij heeft voor profilering, zowel print en online, daartoe eigen media ontwikkeld; MONUMENTAAL magazine, de website en haar digitale nieuwsbrief (schrijf u hier in). Daarnaast bericht de redactie via social media.

MONUMENTAAL magazine
De fraaie uitgave MONUMENTAAL magazine wordt 6 maal per jaar geadresseerd en tenaamgesteld verzonden aan abonnees, adressen in controled circulation en is in ‘losse verkoop’ verkrijgbaar in betere boekhandels in Nederland, Vlaanderen en Brussel.
Het magazine heeft een standaard omvang van 80 redactiepagina’s en maximaal 12 advertentiepagina’s. MONUMENTAAL is boeiend geschreven en rijkelijk voorzien van prachtig beeldmateriaal.
Veel aandacht wordt besteed aan vormgeving, fotografie en kwaliteit van het drukwerk. Het magazine heeft daardoor een glossy uitstraling, passend bij de doelgroep. Haar lifestyle sluit voor een belangrijk deel aan op deze sfeervolle omgeving.
MONUMENTAAL is te typeren als een special interest / lifestyle magazine. Lezers waarderen de erfgoedglossy gemiddeld met een rapportcijfer van 8,2.

Waardering voor advertenties
De adverteerder die zich richt op het exclusieve segment kan via deze media rechtstreeks in contact komen met deze geselecteerde doelgroep. Uit onderzoek blijkt dat lezers van MONUMENTAAL de advertenties waarderen en een meerwaarde vinden voor het magazine. Twee op drie magazinelezers ervaart reclame als niet storend. In het algemeen wordt reclame in printmedia als minst negatief beleefd. Fans van magazines scoren de hoogste ‘fanfactor’*.
Advertenties of banners in de MONUMENTAAL-media komen dus zeer doelgericht onder de aandacht van uw doelgroep.

*Onderzoek Roularta en Why5Research: Impact van advertenties op gebruikers, 28 november 2022.