Kies uw MONUMENTAAL abonnement

MONUMENTAAL is dé glossy over het cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen. Een modern tijdschrift waarin de redactie op een toegankelijke manier informeert over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen, industriële gebouwen en ook parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod. Ook voor monumentenzorg en restauraties heeft MONUMENTAAL een scherp oog.

MONUMENTAAL is een Nederlandstalig glossy dat verschijnt in losse verkoop of op abonnementenbasis. De uitgave is 92 pagina’s dik, boeiend geschreven en rijkelijk voorzien van prachtige foto’s en verschijnt 6x per jaar.

Neem nu een jaarabonnement voor slechts 45 euro per jaar.

Cadeauabonnementen eindigen automatisch. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging, twee maanden voor vervaldatum. Aanbiedingen gelden voor adressen in Nederland en Vlaanderen.

  Abonneer u op MONUMENTAAL

  Vul hier uw gegevens correct in

  Ja, ik neem tot wederopzegging een tweejarig abonnement op MONUMENTAAL voor 79,95 euro
  Ja, ik neem tot wederopzegging een abonnement op MONUMENTAAL voor 45 euro per jaar
  Ja, ik neem tot wederopzegging een abonnement op MONUMENTAAL voor 38,50 euro. Ik heb een actiecode daardoor kan ik gebruik maken van de éénmalige aanbieding.  Aanhef:  Betaalwijze

  Hierbij machtig ik MONUMENTAAL tot het afschrijven van het benodigde bedrag van mijn rekeningnummer. Het IBAN nummer is (alleen bij automatische incasso):

  Ik ontvang liever een factuur (+administratiekosten € 1,50)
  Ik ben reeds abonnee van MONUMENTAAL

  Nieuwsbrief
  Ja, stuur mij ook de gratis digitale nieuwsbrief
  Nee. geen interesse in de nieuwsbrief

  Heeft u vragen over een lopend abonnement op MONUMENTAAL, stuur dan een e-mail aan
  bladenbox@aboland.nl

  of voor Vlaanderen naar
  bladenbox@aboland.be of

  zie de website van Aboland.