Meteen naar de inhoud

Abonnementen

Kies uw MONUMENTAAL abonnement

MONUMENTAAL is dé glossy over het cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen. Een modern tijdschrift waarin de redactie op een toegankelijke manier informeert over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen, industriële gebouwen en ook parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod. Ook voor monumentenzorg en restauraties heeft MONUMENTAAL een scherp oog.

MONUMENTAAL is een Nederlandstalig glossy dat verschijnt in losse verkoop of op abonnementenbasis. De uitgave is 92 pagina’s dik, boeiend geschreven en rijkelijk voorzien van prachtige foto’s en verschijnt 6x per jaar.

Neem nu een jaarabonnement voor slechts 49,50 euro per jaar.

Cadeauabonnementen eindigen automatisch. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging, twee maanden voor vervaldatum. Aanbiedingen gelden voor adressen in Nederland en Vlaanderen.

NIEUW
Probeer nu 3 edities van MONUMENTAAL voor 25,-. Met het MONUMENTAAL proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met deze bijzondere glossy. Het proefabonnement loopt automatisch af stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Het kennismakingsabonnementen gaat in bij de eerstkomende nieuwe editie. Het nummer dat in de winkel ligt is nooit onderdeel van het proefabonnement, koop die los in de boekhandel. Helaas is het niet mogelijk om andere ingangsdatum te kiezen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Vul je gegevens hieronder in.

Heeft u vragen over een lopend abonnement op MONUMENTAAL, stuur dan een mail aan bladenbox@aboland.nl

of voor Vlaanderen naar
bladenbox@aboland.be of
zie de website van Aboland.

  Abonneer u op MONUMENTAAL

  Vul hier uw gegevens correct in

  Maak uw keuze

  Betaalwijze(Maak uw keuze)

  Nieuwsbrief

  Zorg ervoor dat u alle gegevens correct en volledig heeft ingevuld.
  U ontvangt een bevestiging per e-mail.