Abonnementen

Abonnement op MONUMENTAALMONUMENTAAL is hét veelzijdige magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar.

Cadeauabonnementen eindigen automatisch. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging, twee maanden voor vervaldatum. Aanbiedingen gelden voor adressen in Nederland en Vlaanderen.

Heeft u vragen over een lopend abonnement op MONUMENTAAL, stuur dan een e-mail aan bladenbox@aboland.nl of voor Vlaanderen naar bladenbox@aboland.be of zie de website.

.


Vul hier uw gegevens correct in:

Ja, ik neem tot wederopzegging een abonnement op MONUMENTAAL voor 39,50 euro per jaar
Ja, ik neem tot wederopzegging een abonnement op MONUMENTAAL. Ik maak gebruik van de éénmalige aanbieding. Ik heb een actiecode en maak daar gebruik van
Ja, ik neem tot wederopzegging een tweejarig abonnement op MONUMENTAAL voor 59,95 euro

Indien u een actiecode heeft ontvangen dan vult u deze hieronder inAanhef:Betaalwijze:

Hierbij machtig ik MONUMENTAAL tot het afschrijven van het benodigde bedrag van mijn rekeningnummer. Het IBAN nummer is (alleen bij automatische incasso):
         
         

Ik ontvang liever een factuur (+administratiekosten € 1,50)

Nieuwsbrief

Zorg ervoor dat u alle gegevens correct en volledig heeft ingevuld.
U ontvangt een bevestiging per e-mail.


Abonnement op MONUMENTAAL

MONUMENTAAL is een veelzijdig magazine over het cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen. Een modern tijdschrift waarin de redactie op een toegankelijke manier informeert over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen, industriële gebouwen en ook parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod. Ook voor monumentenzorg en restauraties heeft MONUMENTAAL een scherp oog. MONUMENTAAL is een Nederlandstalig glossy magazine, dat verschijnt in Nederland en Vlaanderen, in losse verkoop of op abonnementenbasis. De uitgave is 92 pagina’s dik, boeiend geschreven en rijkelijk voorzien van prachtige foto’s en verschijnt 6x per jaar. Neem nu een jaarabonnement voor slechts 39,50 euro per jaar.