Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef de voorjaarsvakantie op Rosendael

11 februari @ 11:00 - 15 februari @ 16:00

In de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven in en rond kasteel & park Rosendael. Kinderen kunnen zich laten betoveren door een magische voorstelling van professor Bombastix of ze kunnen de cursus ‘Hoe word ik een prins of prinses?’ volgen. Voor een frisse neus ga je lekker het park in! En wil je een hele speciale rondleiding beleven? Ga dan mee met de XL themarondleiding.

XL themarondleiding ‘Bij de tijd’
Ga zondag 11 februari mee met de speciale themarondleiding, die in het teken staat van ’tijd’. Kom meer te weten over de prachtige klokken die in het kasteel te vinden zijn. De rondleiding start om 14:30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Professor Bombastix & de Sprookjesspreukspeurder
De professor komt dinsdag 13 februari met een nieuwe kindervoorstelling naar het kasteel. Ga je ook met de professor sprookjesspreuken speuren?
De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en zal op meerdere tijdstippen gespeeld worden.

Hoe word ik een prins of prinses?
Kinderen kunnen woensdag 14 februari een cursus volgen in het kasteel, onder leiding van een hofdame. Hier leren ze onder andere deftige manieren en koninklijk dansen. De kinderen mogen in hun mooiste prinsen- of prinsessenkleren naar het kasteel komen.

Kindervoorstelling ‘Het meisje en de bergpanter’
Hanna’floor van ‘De Rode Maan Muzikaal Verteltheater’ zal donderdag 15 februari de voorstelling ‘Het meisje en de bergpanter’ spelen. Hanna’floor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten en zal op meerdere tijdstippen gespeeld worden.

Het park in winterslaap
Het park rondom het kasteel is in diepe winterslaap. De tuinsieraden, waaronder de Bedriegertjes en Schelpengalerij zijn ingepakt voor het winterse weer. In deze periode is er een aangepast tarief van € 5,00 per persoon voor het park. Het park is geopend van dinsdag t/m zondag, 11.00 tot 16.00 uur.

Informatie activiteiten, tijden & reserveren: www.glk.nl/rosendael

image image
Fotocredits: Rob Schouten voor GLK       Fotocredits: Nico van Haastrecht voor GLK

Gegevens

Begin:
11 februari @ 11:00
Einde:
15 februari @ 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kasteel & park Rosendael
Rosendael, + Google Maps
Telefoon
(026) 364 46 45
Bekijk de site van Locatie