Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstvakantie op Slot Zuylen

27 december 2023 @ 11:00 - 7 januari 2024 @ 16:00

Slot Zuylen
In de kerstvakantie is het een groot kerstfestijn op Slot Zuylen! Door het hele huis zijn duizenden lichtjes opgehangen, er zijn talloze kerstbomen en er hangen prachtige kerstguirlandes in de schouwen. Als je je écht in de kerstsfeer wil onderdompelen, dan moet je bij Slot Zuylen zijn. In de tentoonstelling ‘Met van Tuyll aan tafel’ doe je nog last-minute inspiratie op voor een kerstdiner op stand. Er zijn verschillende tafels die in kerstsferen zijn gedekt!

Extra openstelling en activiteiten

Gedurende de kerstvakantie is Slot Zuylen extra geopend, zodat je alles uit de kerstvakantie kan halen. Op onze website vind je alle dagen dat we open zijn, maar ook de dagen dat wij zelf thuis feestvieren en dus gesloten zijn.

Op 27 en 28 december én 4 en 5 januari vindt het Muizenuitje Kersteditie plaats. Een leuk uitje voor het hele gezin, waarbij de kinderen gaan speuren naar de muizen in het huis, aangevuld met kleine muizenconcerten en spannende muizenverhalen. Tot slot krijgen de kids een pannenkoek in het koetshuis. Op vrijdag 29 december en woensdag 3 januari worden er traditiegetrouw kerstverhalen in de Gobelinzaal verteld, zoals dat eeuwenlang door de bewoners van Slot Zuylen werd gedaan.

In het koetshuis staan allerlei lekkere zelfgemaakte taarten en warme chocomelk klaar voor bezoekers en wandelaars die zich even willen opwarmen rondom te kerstboom.

      

Slot Zuylen
Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het kasteel is bijna driehonderd jaar bewoond door de familie Van Tuyll van Serooskerken en is in 1952 als museum opengesteld. Bezoekers ervaren een intiem kasteel, waar je je kan voorstellen hoe er gewoond werd. Uniek aan Slot Zuylen is een rijke collectie schilderijen, meubelen en andere bijzondere objecten die in de loop der eeuwen organisch bijeen is gebracht. Het kasteel heeft programmering voor jong én oud.

Alle tijden, prijzen en verdere informatie over de extra openstelling en de activiteiten vindt je op de website https://slotzuylen.nl of bel (030) 244 02 55

Gegevens

Begin:
27 december 2023 @ 11:00
Einde:
7 januari @ 16:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Slot Zuylen
Tournooiveld 1
Oud-Zuilen, 3611 AS
+ Google Maps
Telefoon
06-27256221