Ga naar de inhoud

Generaal de Bonskazerne Velp op 20 mei ‘in den pas‘ voor Erfgoedfair

Op zaterdag 20 mei wordt op de Generaal de Bonskazerne in Velp van 10.00 uur tot 16.00 uur de zevende editie van de Erfgoedfair gehouden, een evenement voor eigenaren, bewoners en liefhebbers van historisch wonen. Van jaren ’30 woningen, landhuizen en oude industriecomplexen tot kerken en ander (monumentaal) erfgoed.

Ruim 40 organisaties tonen in het rijksmonumentale gebouw straks hun producten en diensten, van traditioneel vakmanschap en oude materialen tot interieurs.

Naast een informatiemarkt zijn er lezingen en workshops en vormt het terrein het decor voor aan militair erfgoed gerelateerde programmaonderdelen. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Halfjaarlijks

De Erfgoedfair is een halfjaarlijks evenement dat steeds op een andere (monumentale) locatie in Nederland plaatsvindt. Vraag en aanbod komen er samen in historische ambiance.

Organisator is de Stichting Nederland Monumentenland, die ook verantwoordelijk is voor de Bankgiro Loterij Open Monumentendag en het Nationaal Monumentencongres.

Entree

In online voorverkoop kost een toegangskaart voor de Erfgoedfair op 20 mei in Velp 9,50 euro. Bezoekers tot en met 17 jaar hebben gratis toegang. Ticket(s) zijn te bestellen via www.erfgoedfair.nl. Aan de kassa betalen bezoekers 12,50 euro voor de entree.