Manja te Velde directeur SBNL Natuurfonds

Manja te Velde is benoemd tot directeur van het SBNL Natuurfonds. Op 19 juli volgt zij Willem Schimmelpenninck van der Oije op.

Te Velde, die de organisatie een nieuwe fase in moet leiden, heeft haar sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening, non-profit en filantropie. De laatste drie jaar was zij directeur bij de koepelorganisatie voor lokale fondsen in Nederland.

De aanstaande SBNL-directeur staat te boek als een bevlogen professional en verbinder. Met hart en ziel zet zij zich in voor de leefomgeving van mens en natuur.

Pionieren en aanpakken

Als inwoner van de Langbroekerwetering en buur van de Stichtse Lustwarande voelt Te Velde zich verbonden met het buitengebied. In haar vrije tijd ijvert zij voor behoud van cultureel erfgoed, flora en fauna en landschappelijk schoon.

Te Velde houdt van pionieren en weet volgens het natuurfonds van aanpakken. In haar werkomgeving vindt ze persoonlijke relaties belangrijk. Zij wil straks bijdragen aan de groei van het SBNL Natuurfonds, waardoor (nog) meer projecten van particuliere landeigenaren op het gebied van natuurbeheer en vergroting van biodiversiteit kunnen worden ondersteund.

Het bestuur van het SBNL Natuurfonds verklaart het volste vertrouwen te hebben dat Te Velde de juiste persoon op de juiste plek is. “Zij past perfect in het profiel dat we voor de nieuwe directeur in gedachten hadden. Als bestuur kijken we uit naar een goede samenwerking”, aldus voorzitter Frederik Nijpjes.

Wie met haar in contact wil komen, kan mailen naar sbnl@sbnlnatuurfonds.nl.

SBNL Natuurfonds

Het SBNL Natuurfonds is naar eigen zeggen de enige landelijke natuurorganisatie die haar fondsen inzet om particulier natuur- en landschapsbeheer te ondersteunen. Duurzame benutting is daarbij uitgangspunt.

De SBNL wil een brug slaan tussen betrokken natuurliefhebbers en actief beherende particulieren en agrariërs. Zij zorgt voor promotie, financiële ondersteuning en stimuleert onderzoek. www.sbnlnatuurfonds.nl

Foto: Manja te Velde en SBNL-voorzitter Frederik Nijpjes tekenen het arbeidscontract.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.