Ga naar de inhoud

Ondernemers geven MONUMENTAAL cadeau

Steeds meer ondernemers, van groot tot klein, verrassen hun klanten met magazine MONUMENTAAL. Neem Maarten Kuiper, uitbater van de gerenommeerde meubelzaak Woonnkamer aan de Waterstraat 28b in het centrum van Doetinchem. “Mijn klanten komen uit heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Na een geslaagde aankoop doe ik ze graag MONUMENTAAL cadeau bij wijze van relatiegeschenk, als bedankje. Het kost weinig, maar het gebaar wordt altijd buitengewoon op prijs gesteld en verstevigt het onderlinge contact”.

Ondernemers die het voorbeeld van Maarten Kuiper (foto) willen volgen, kunnen schrijven naar info@monumentaal.com of bellen met de uitgeverij: 06-53646098.

MONUMENTAAL hanteert speciaal voor dit doel een inkoopprijs van 4,95 euro (inclusief btw) per exemplaar. De vergelijkbare winkelwaarde is 9,95 euro. MONUMENTAAL brengt 6 x per jaar een nieuwe editie uit. Per uitgave wordt een doos van 24 exemplaren aan u toegestuurd. Meerdere pakketten van 24 exemplaren kan natuurlijk ook. Separaat ontvangt u per e-mail een op naam gestelde factuur, inclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.