MONUMENTAAL presenteert special beurs MONUMENT

Beursspecial

Magazine MONUMENTAAL, eerste mediapartner van beurs MONUMENT 2022, presenteert bij gelegenheid van de driedaagse manifestatie op 17, 18 en 19 mei in de Brabanthallen te Den Bosch eenmalig een extra editie.

De 44 pagina’s tellende uitgave, die beursbezoekers bij de entree gratis wordt aangeboden, staat boordevol weetjes en reportages over restauratie en verduurzaming in erfgoedland. Naast vanzelfsprekend alle relevante info over de beurs zelf: plattegrond, deelnemerslijst en kennisprogramma. Beursmanager Dedy Collette verzorgt in de special bovendien een column.

Met plezier

“We hebben de bijzondere editie met plezier gemaakt”, zegt hoofdredacteur Paul de Gram. “Erfgoed duidt immers objecten (in stenen en in groen) die mensen waarderen, waarmee zij zich kunnen identificeren en die zij willen bewaren voor navolgende generaties”.

Trouwe lezers van MONUMENTAAL – zes keer per jaar verschijnend in heel Nederland en Vlaanderen – koesteren de schoonheid van stad en land. Het groeiende abonneebestand droomt weg bij belangwekkende artikelen, geïllustreerd met fraai beeldmateriaal van topfotografen. Over landgoederen, jaren ’30 huizen, kerken, burchten, molens, kloosters, parkachtige landschappen en stadstuinen. Ook militair (denk aan de waterlinies) en funerair erfgoed spreken tot de verbeelding.

Betrouwbaar en onafhankelijk

De Gram: ”MONUMENTAAL beoogt sinds jaar en dag in woord en beeld een even journalistiek betrouwbare als onafhankelijke wegwijzer te zijn in historisch erfgoed, een eigentijdse spreekbuis voor cultuurhistorie. Niet alleen tweemaandelijks in gedrukte vorm, maar ook dagelijks digitaal via de website www.monumentaal.com en wekelijks in een veelgelezen nieuwsbrief”.

In het magazine zelf praat de redactie haar lezers in elk nummer ruimhartig bij over opmerkelijke gebouwen, hun bewoners, geschiedenis, architectuur, interieur en materiaalgebruik.

Stevige basis

“MONUMENTAAL geniet in brede kring een stevige basis”, weet uitgever Leo ten Have. “Tal van gerenommeerde organisaties zien het voorbeeldig vormgegeven tijdschrift als hun poort naar de wereld. Zo werken wij onder andere nauw samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE), het agentschap Onroerend Erfgoed in Vlaanderen, de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, Staatsbosbeheer en de Vereniging Natuurmonumenten”.

Niet verwonderlijk dus dat MONUMENTAAL zich premium mediapartner mag noemen van MONUMENT 2022. Tijdens het evenement toont een scala gespecialiseerde bedrijven met trots zijn kunnen. Aanbieders van producten en diensten ontmoeten in de Brabanthallen geïnteresseerden op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

In combinatie met het ruime aanbod thematische lezingen beleeft elke bezoeker een meer dan informatief en gezellig dagje uit. De special van MONUMENTAAL wil daartoe de gewaardeerde gids zijn. www.monumentaal.com

Lees de beursspecial

Lees onderstaand de complete beursspecial. Klik op pijltjes of beweeg de hoeken van de pagina’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.