Van Draeckeburgh

Van Draeckeburgh Subsidies en Financieringen
Rembrandtlaan 35
3723 BG Bilthoven
T: (030) 228 9240
T: (030) 228 9241

E: info@vdsf.nl
I: www.vdsf.nl

Specialisatie
Van Draeckeburgh is specialist in duurzaam bouwen, monumentenzorg en technische innovaties. Een bewuste keuze omdat zij geloven dat je alleen met kennis in huis meerwaarde kunt bieden. Zij willen een bijdrage leveren aan investeren en bouwen aan de toekomst.

Duurzame gebouwen realiseren, monumenten onderhouden en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn daarom onze speerpunten.

De toegekende subsidie is door hun specialistische ervaring minimaal 25% hoger dan gemiddeld en de slagingskans van hun subsidie- en financieringsaanvragen is 96%. Hun adviseurs zijn technisch, economisch en juridisch onderlegd en nemen de volledige verantwoordelijkheid over uw aanvraagtrajecten en de afwikkeling.

Door deze aanpak hebben zij al meer dan 20 jaar een toonaangevende positie in Nederland. Zij werken op basis van ‘no cure, no pay’ of voor een vaste vergoeding. Zij structureren ook de financiering van duurzame en innovatieve projecten. Een mix van subsidie, fondsen en bankleningen kan vaak meer mogelijk maken bij de financiering van uw projecten. Een adviseur met goede kennis van de programma’s en ruime ervaring in het formuleren van een businessplan zorgt voor een goede slagingskans voor de financiering van uw projecten en investeringen. Van Draeckeburgh heeft meer dan 20 jaar ervaring met investeringsprojecten. Zij beheren fondsen en structureren financieringen voor deze projecten.