Ga naar de inhoud

Studio Jan des Bouvrie wint European Property Award

De kenmerkende handtekening van Jan des Bouvrie is niet beter herkenbaar dan in zijn winnende project The Hague Office. Strakke lijnen, symmetrie en stijl.

Bovendien zet Des Bouvrie in dit ontwerp de combinatie zwart/wit op fraaie manier neer. Het toont zijn tijdloze stijl. Het kantoorinterieur viel de jury van de European Property Awards op en de studio won er de prestigieuze European Property Award mee. De prijs is de winnaar vanmiddag (donderdag 26 oktober) in Engeland uitgereikt in The Londen Lancaster Hotel.

Een onafhankelijke jury, bestaand uit zeventig internationale vakexperts,  koos voor The Hague Project vanwege stijl en functionaliteit. Volgens winnaar Des Bouvrie zelf bevat zijn ontwerp alle kantoorkenmerken maar is het ook een prettige plek om te zijn en te ontspannen.

Winnaars van de European Property Awards worden gewaardeerd op innovatiekracht, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Het was de 26e keer dat de prestigieuze prijzen werden uitgereikt. De European Property Awards bekronen de beste vastgoed-, interieur- en architectuur projecten in Europa.