Ga naar de inhoud

Verduurzaming thema op beurs MONUMENT 2023

De twee grote thema’s in monumentenland zijn op het ogenblik transformeren en verduurzamen. Willen we monumenten in stand houden, dan valt daar veelal niet aan te ontkomen.

Met transformeren houden we monumenten in functie. Beter dan leegstand. Maar daartoe is doorgaans een goed binnenklimaat nodig en dat vraagt om verduurzaming. Vanwege de kosten, maar ook vanwege het klimaat.

De vakbeurs MONUMENT, van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen te Den Bosch, informeert traditiegetrouw over actuele ontwikkelingen op het gebied van monumentenzorg. Met dit jaar in het bijzonder veel aandacht voor transformatie en verduurzaming. De organisatie van het jaarlijkse evenement is als vanouds in handen van de onderneming 54events.

Renovatie en Transformatie

Zusterbeurs RENOVATIE onderging vanwege de actualiteit een naamsverandering en heet nu Renovatie en Transformatie. Deze beurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats, net als de nieuwe vakbeurs HOUTBOUW. Tickets voor MONUMENT zijn vanaf dinsdag 28 maart verkrijgbaar via de website. Meedoen als exposant kan ook nog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.