Meteen naar de inhoud

Restauratie en renovatie

Arte Constructo
is al meer dan 30 jaar actief in import, distributie en promotie van Unilit, een natuurlijke hydraulische bouwkalk, evenals Coridecor, de decoratieve kalkpasta. Het bedrijf in Schelle (provincie Antwerpen) is naar eigen zeggen in de loop van de tijd uitgegroeid tot expert op dit gebied.

Lees meer…

Vanhoogevest-1

Van Hoogevest Architecten
Van Hoogevest Architecten is een breed georiënteerd architectenbureau met meerdere disciplines: Een bureau voor Architectuur en Restauratie, een bureau voor Consultancy en een bureau voor architectuurhistorie Kariatiden. Samen vormen deze afdelingen een bron van kennis voor beheersing van het gehele bouwproces.
Lees meer…

Van Lierop
Met drie vestigingen in Nederland, is het toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout. Als expert, leveren zij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties.


Lees meer…

Kernwaarde Groen

Kernwaarde Groen
Drie grachtenpanden uit 1885 aan de Leidsekade in Amsterdam worden getransformeerd tot duurzame woningen. Het funderingsherstel is inmiddels uitgevoerd. De renovatie is temeer bijzonder vanwege de historische waarde van de grachtenpanden. Verduurzaming van een gemeentelijk monument blijkt niet eenvoudig.

Lees meer…

Allwin
Handelsonderneming J.P.M. Kok uit Soest legt zich sinds 1935 toe op het ontwikkelen en importeren van kwaliteitsbouwbeslag-systemen voor de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit hang- en sluitwerk voor ramen, kozijnen en deuren welke van gerenommeerde (buitenlandse) fabrikanten wordt betrokken.
Lees meer…

Alpha

Alpha Vochttechniek
Alpha Vochttechniek heeft een reputatie hoog te houden wanneer het gaat om vochtbestrijding. Niet voor niets lost Alpha Vochttechniek al meer dan 42 jaar vochtproblemen op. Reeds vele orders kwamen van overheidsinstellingen, woningcorporaties, industrieën en uiteraard ook van huiseigenaren.
Lees meer…

laminaat-1-1

AV Vloeren
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe vloeren of het renoveren van bestaande vloeren, vakmanschap is de belangrijkste pijler van AV Vloeren. Al sinds 1981 zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten vloeren in alle denkbare patronen, van een tijdloos visgraatpatroon tot gerookt en stoer eiken.
Lees meer…

DSC01100

Hekkers & van ‘t Spijker
Op de Molenallee in Wilp/Posterenk staat de werkplaats van Hekkers & van ‘t Spijker. Hier worden nog met de hand zwaluwstaartjes gemaakt en met een figuurzaag zijpanelen van een Amsterdams staand horloge uitgezaagd.
Lees meer…

nieuwbouw-woningen-Valleipark-Leusden-fase-2-Heilijgers

Heilijgers
Heilijgers inspireert met innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen. Op basis van leervermogen, kennis en cost leadership. Met slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken.
Lees meer…

herfst & helder

Herfst & Helder
De verven en beits van Herfst & Helder voegen iets toe aan ieder pand. Klassiek, modern, romantisch of landelijk: ieder pand krijgt een markante uitstraling.
Lees meer…

Hylkema Erfgoed
Hylkema Erfgoed heeft ervaring in de omgang met verschillende vormen van onroerend erfgoed: van historische panden en landgoederen tot stadsgezichten en waardevolle landschappen.
Lees meer…

Schippers Gevelwerken
Bent u opzoek naar een bedrijf dat vakkundig uw gevel of muur kan restaureren, onderhouden of herstellen dan bent u bij hen aan het juiste adres. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring en zij zijn vakbekwaam met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie, restauratie en voegwerken.
Lees meer…

wilpstra

Wilpstra
Wilpstra gespecialiseerd in restauratie van bestaande smeedijzeren hekwerken, draaipoorten, trapleuningen en losse onderdelen. Elk te restaureren onderdeel wordt van tevoren nauwgezet geïnspecteerd om u een verantwoorde inzage te geven in de aard van de te verrichten werkzaamheden, de te verwachten eindkwaliteit, en de prijsopgave.
Lees meer…

Foto 22 - Perronkap-

Smederij Oldenhave
Is betrokken bij diverse projecten, onder meer in de restauratie-branche. Vakmanschap wordt intern geleerd, authentieke werkwijzen worden gecombineerd met eigentijdse zienswijzen.
Lees meer…

RIGO verffabriek
RIGO verffabriek presenteert een vernieuwde oud-Hollandse kleurenwaaier. Deze waaier toont de 32 mooiste kleuren uit RIGO- kleurcollecties sinds 1938, tachtig jaar kleurhistorie is gebundeld in deze “nieuwe” oud-Hollandse kleurenwaaier. Deze klassieke kleuren behorend bij Nederlands erfgoed, bepalen al jaren het typische authentieke karakter van Hollandse monumenten.
Lees meer…

SuperFOIL isoleert monumenten duurzaam

SuperFOIL vindt het behoud van monumenten erg belangrijk. Al bijna veertien jaar zorgt het bedrijf met speciale folie voor het duurzaam isoleren van monumenten. Dat maakt een monument toekomstbestendig, verlaagt de energielasten en verhoogt het wooncomfort.

Lees meer…

Restauratie Pieter Teylers Huis

Het Pieter Teylers Huis in Haarlem is op 5 december geopend. Het 18e eeuwse, voormalige woonhuis van de grondlegger van het Teylers Museum is sinds 2013 grondig gerestaureerd. Nu is het een nieuwe vleugel van het museum. RIGO Verffabriek droeg aan de opknapbeurt haar steentje bij.

Lees meer…